delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

Stift

Dela med sig

Post

När det gäller gips är det förvånansvärt mycket mer än du kan göra med det än bara som ett material för att utveckla en vägg. När den används som en stilfunktion, till exempel för bågar eller strukturer, öppnar det upp en hel mängd innovativa möjligheter. Till exempel, varför nöja sig med en vanlig vägg när du kan lägga till förbättrad struktur och stil för att producera djup och intresse?

Allan Interiors Ltd. i Edmonton är gipspecialister för både små såväl som stora husprojekt. De delar några gipsväggskoncept som kommer att lägga till räntesats och stil till dina väggar:

1. Hoppa över murslev
Skip Trowel är en av de mer framträdande gipsstrukturerna som används för väggar. Med takstrukturen kan du använda relativt starka strukturer såväl som mönster. Men med väggar, såvida du inte särskilt vill ha en funktion, är det mycket bättre att gå för enkelt. Undvik att murslev är en teknik som använder en rundad kniv. Leran används i ett tunt skikt på väggen såväl som kniven är sedan vinklad för att säkerställa att den hoppar över väggen. Detta ger strukturen i små cirklar av ökad lera över den släta ytan under.

Skip Trowel är en framträdande struktur om du vill lägga till en spansk eller medelhavsstil i ditt hus eller till ett rum. Om du gör en fullständig hemomvandling, planerar du att smycka med öppna stilar och stora fönster. Woods såväl som ljusa färger hjälper till att producera den varma och bekväma känslan. Om du ändrar bara ett rum, så fungerar bostadsutrymmen såväl som sovrum extremt bra med det här utseendet eller bara för strukturen.

2. Crows Feet
Som namnet antyder producerar denna struktur utseendet på kråkets fötter på väggen. Tekniken är enkel att skapa, bara genom att använda en ren med styva borst. Leran är först van vid väggarna, sedan, medan den fortfarande är våt, används det rena för att pressa leran lika mycket som att producera strukturen. Denna specifika struktur är extremt framträdande för badrumsväggar eller vardagsrum.

Crows Feet Texturing är en enkel metod för att lägga till både djup och intresse, utan att göra hela väggen till en funktionsfokus. I större vardagsrum är detta en fantastisk metod för att lägga till en viss räntesats till annars stora och potentiellt vanliga väggar. Det hjälper också till djupet såväl som balans genom att lägga till kontrast till rumets allmänna stil. I ett badrum kommer att lägga till färg till en strukturerad vägg snabbt producera ett funktionsfokus. I likhet med vardagsrummet ger det ett subtilt djup och räntesatsen för rymden.

3. Sandvirvla
Virvlade gipsstrukturer används särskilt när du vill att din vägg ska vara mer ett funktionsfokus. Andra gipsväggstrukturer används för att lägga till en subtil touch av djup såväl som räntesats utan att vara så väl uppenbar. Virvlade strukturer är dock avsedda att vara dekorativa och märka. Denna struktur produceras genom att använda en borstad ren för att måla på stilen med våt lera. Beroende på preferens kan strukturen vara halva fläktar, sammanlåsande CS eller full spiraler. “Sand” -aspekten, kommer från faktisk sand som blandas in i leran, vilket bidrar till den ojämna strukturen.

Att lägga till en halvglansfärg över toppen av denna struktur lägger till en ytterligare glans som kommer att dra ut mönstret ännu mer. Detta är fantastiskt om du vill ha strukturen som en primär funktion i rymden eller vill integrera väggen med rumets stil. Med rätt belysning, till exempel i badrum, producerar strukturen en illusion av att vara under vattnet – perfekt för ett medicinskt spa -badrum! Kolla in mer om exakt hur man utsmyckar ett utrymme med strukturerade väggar.

Gipsentreprenörer i Edmonton

Allan Interiors Ltd. är gipspecialister som är telefonsamtal när du har ett renoveringsprojekt. De är stolta över att arbeta på ett snabbt och expert sätt samtidigt som de hedrar sina kunders budget. Oavsett om det är torkande, texturering, isolerande eller tejpning, de tillhandahåller tjänster i allt. När du arbetar med Allan interiör lovar de en stressfri och expertupplevelse.

Kontakta Allan Interiors Ltd. Idag för ditt nästa Drywall -projekt!

RenoveringFind Certified är ett tecken på integritet som endast innehas av den mest trovärdiga verksamheten inom husförbättring, service, underhåll. Det ökar konsumenternas förtroende för ditt företag, vilket ger dig en fördel över din konkurrens medan du validerar dig som den bästa.

Mer än en på Internet -katalogen är vi västra Kanadas snabbast växande reklamplattform för att marknadsföra samt koppla de allra bästa affärer, service samt husförbättringsverksamhet till husägare.

Klicka för att upptäcka >>>>> gipsentreprenörer i Edmonton.

Delning är omtänksam!

Tweet

Dela med sig

Stift

Dela med sig

Post

Du kanske också gillar:

Skapa ett fantastiskt rum

Skapa ett fantastiskt rum

Att designa ett fantastiskt utrymme eller öppen idé Primärgolv inkluderar Mmalm än att bara eliminera väggar. Medan basidén länkar t

Tecken på att du kräver att reparera arbete eller byta ut din gipsvägg

Tecken på att du kräver att reparera arbete eller byta ut din gipsvägg

Drywall är ett framträdande material för inre väggar sedan dess mångsidighet såväl som överkomliga priser. Men det är Susceptibl

Hemtillägg låter dig gilla ditt nuvarande hem

Hemtillägg låter dig gilla ditt nuvarande hem

Innan du säljer ditt hus bara eftersom det inte längre tillfredsställer dina behov, tänk på fördelarna med ett hustillägg. Om y

Förvandla din trädgård till ett andra bostadsområde

Förvandla din trädgård till ett andra bostadsområde

Istället för att bara ha en trädgård som ser lyxig ut, fokusera på en stil som också är funktionell. använder det extra spacet

Blank områden Ltd Edmonton | Företag på internetutvärdering och betyg

Blank områden Ltd Edmonton | Företag på internetutvärdering och betyg

Varje hus såväl som affärer drar nytta av stor inredning. Målet är att producera ett område som är estetiskt vackert

4 Metoder för att uppdatera ditt hems utseende med färg

4 Metoder för att uppdatera ditt hems utseende med färg

Att måla ditt hus är en billig såväl som enkel metod för att uppdatera utseendet. Interiör- eller yttre målning lägger till en proffs

Hur man skyddar ditt hus med rätt gipsvägg

Hur man skyddar ditt hus med rätt gipsvägg

Professionella renoveringar kan lägga till säkerhet i ditt hus på flera sätt. husets exteriörer är ofta den allra första platsen vi co

Texturerad gipsvägg kontra att välja en smidig finish

Texturerad gipsvägg kontra att välja en smidig finish

Texturerat gipstak är framträdande utseende såväl som av en bra anledning. De lägger till en känsla av mysighet till rymliga utrymmen såväl som han

av shareaholic

.

Leave a comment

Your email address will not be published.