AVITANA har lanserat en helt ny ljudförstärkare som kan monteras på din-rail. Dess lilla storlek innebär att den kan användas i vägg- och takhålrum, vilket gör att det är en idé för smarta heminstallationer. 2x20W RMS Stereo Class D-utgången kan användas som en del av en uppsättning med flera rum eller kontrolleras individuellt med en potentiometer.

”Abitana utökar sitt sortiment med en distinkt miniatyrljudförstärkare för din-rail-montering. Även om den passar handflatan, kommer den att förvåna alla audiofiler med sitt dynamiska och omfattande musikaliska ljud. 2x20W RMS Stereo Class D Audio Power Amplifier erbjuder klass AB -förstärkares prestanda med klass D -effektivitet. Den här enheten fungerar från en enda 14VDC-leverans, har klick-och-pop-undertryckning samt kortslutning och termiskt skydd. Ännu mer förstärkaren har en direktlånsnivå ljudinmatning och utgång på frontsidan 3,5 mm stereouttag. Högtalare är anslutna via fjäderbelastade kontakter på framsidan.

Som en del av Abitanas smarta musikområde ger denna nya förstärkare många extra applikationsscenarier. Förutom den installationen har förenklats mycket tack vare en multifunktionell RJ45 ovanpå modulen. Enheten kan anslutas till antingen en ABI-MM1002S05 Multiroom Multisource-modul, eller direkt till en MM1000SXX Radio & & Control Module (RCM).

Förvärv och stum för förstärkaren kan styras av antingen en smart musik RCM eller en fjärrvolymkontrollpotentiometer (ABI-MM1005SSI eller ABI-MM1005Swh) genom den toppmonterade RJ45, antingen av en 0-10V hemtjänstkontrollsignal på en dedikerad jack .

ABI-MM1001S40 ersätter de nuvarande förstärkarna ABI-MM1001S06 och ABI-MM1001S22 och slår sina föregångare på alla områden. Tack vare din-rail-montering och plug- och plug-installationsteknik förstärkaren installerar på några sekunder. Den lilla storleken garanterar effektiv användning av utrymme i lappskåpet och tillåter enkel installation i en takkavitetsvägg. ”

Enheten kostar cirka £ 160+moms – www.abitana.com

Vill ha mer? – Följ oss på Twitter, som oss på Facebook, eller prenumerera på vårt RSS -flöde. Du kan till och med få dessa nyheter levererade via e -post, direkt till din inkorg varje dag

Dela detta:
Facebook
Twitter
Reddit
Linkedin
Pinterest
E-post
Mer

Whatsapp
Skriva ut

Skype
Tumblr

Telegram
Ficka

Leave a comment

Your email address will not be published.